Celebrity Life

Description

Celebrity Life


«  Juni 2017  »
MaaDinWoeDonVriZatZon
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Mijn Links

* Home
* Mijn Profiel
* Abonnement
* Weblog Archief
* Vrienden
* Contact

Christina Princess & Emin Pariz interview met CelebrityLife

Obsession 4 Fashion is een fashion event dat je niet mag missen!  Het is een avond waar diverse culturen en kledingstijlen bij elkaar komen.  Het doel van Obsession 4 Fashion is om eenheid en gelijkheid door middel van fashion naar voren te brengen.

En wie er ook niet mogen ontbreken tijdens zo’n avond zijn Emin Pariz en Christina Princess!  De twee feestbeesten gaan de catwalk weer onveilig maken. Vandaag sprak CelebrityLife met hun over wat Obsession4Fashion eigenlijk voor hun betekent.

 

Wat vinden jullie van het concept Obsession 4 Fashion?

C.P. :  Ik vind het wel een cool concept. Het staat voor eenheid en gelijkheid.  Uiterlijk vind ik heel belangrijk,  je wordt in deze maatschappij nu eenmaal beoordeeld op hoe je er uitziet.  Dus ik zou zeggen : “Mensen loop nooit de deur uit zonder in de spiegel te kijken”. Wat altijd helpt is een enorme zonnebril!

E.P.:  Het is een sexy concept,  bedacht door hele creatieve mensen.  Mensen zeggen dat  uiterlijk niet belangrijk is maar geloof me nou maar, als wij niet zo mooi waren kwamen wij nergens aan de bak J

Werken jullie er alleen aan of zijn er nog meerdere mensen die er aan werken?

 

C.P.:  Nee, er zijn natuurlijk veel andere mensen die er aan werken.  Er zit een hele organisatie achter Obsession  4  Fashion. Het is mede mogelijk gemaakt door Show me Style Entertainment.

 

E.P.:  Wij zijn maar een klein onderdeel van een grootschalig project. Het word georganiseerd door Show me Style Entertainment met een hele crew van PR mensen tot media freaks.

 

Wat willen jullie bereiken met Obsession4fashion?

 

C.P.:   Ik loop de show voor een jonge designer Annelinde Gorter.  Ik ben heel erg benieuwd naar de ontwerpen die ze aan het maken is, ik heb ze nog niet gezien. Verder kun je wel een modellencontract winnen,  maar doe ik het niet voor.  Ik heb als kind al heel veel modellenwerk gedaan,  maar nu doe ik het voor de energierushes die ik krijg als ik op het podium in de spotlights sta.

 

E.P.:  Ik doe het voor mijzelf,  om te kijken of ik het nog kan.  Ik en Christina Princess zaten vroeger bij een groot kindermodellen bureau. Daar hebben wij heel veel shows gelopen voor bekende ontwerpers.  Dat  was hartstikke leuk.  Wat mij ontzettend leuk lijkt  is een show lopen in de creatie van de jonge designer Wie Tjang Tang.  Ze is heel creatief.

 

 

Wat vinden jullie van de Nederlandse mode industrie?

C.P.:  Nederlandse fashion mag van mij wat uitbundiger worden.  Het is te saai! Die grijze kleur in Nederland moet gewoon verboden worden.

E.P.: Boring as hell. We hebben alleen maar Victor & Rolf waar wij nog trots op kunnen zijn. Verder noem ik maar geen namen want ik vind ze allemaal maar niks.

 

Wie vinden jullie het model van dit moment?

C.P. : Er zijn heel veel modellen die ik leuk vind, maar ik denk dat Coco Rocha en natuurlijk Sasha Pivavarova de supermodels van 2010 zijn.

E.P.: Cole Mohr is een succesvol mannelijk model, hij is anders modern en provocerend.

 

Wie is jullie fashion icon?

C.P.:  Mijn absolute fashion icon is Lady Gaga!  Ze komt iedere keer met iets nieuws en uitdagends.  Zij is zo creatief, en niet alleen op het gebied van mode,  maar ook met haar muziek en optredens.

E.P.:  Paris Hilton en Lady Gaga they are too hot. Ze zijn niet alleen maar sterren ze zijn de inspiratie bronen voor mij.

Is model jullie vaste baan, of doen jullie iets er naast (werk en/of studie) om de kosten te verdienen?

C.P.:  Nee  modellenwerk is niet mijn vaste baan.  Ik wil mezelf niet beperken tot alleen modellenwerk. Ik ben gewoon obsessed door showbusiness!  Ik ben erg blij dat ik de kans heb om tegelijkertijd met heel veel dingen bezig te kunnen zijn: fashion, televisie en muziek.

E.P.: Haha, ik vind het altijd grappig als al die mollige kleine mensen zich model noemen. Ik ben geen model, tenminste die titel mag ik nog niet dragen. Ben een creatieve geest in de showbusiness. Ik studeer Design en Marketing en werk als allround Feestbeest!

 

 


Geschreven: 20:02, 28/03/2010
Reacties (1) | Reageer | Link

The Cover!

De heerlijke Robert Pattinson is op de cover van de Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair. Isn’t he yummie?


Geschreven: 21:59, 2/11/2009
Reacties (2) | Reageer | Link

Celebs love Halloween

Halloween is de enige echte dag waarop je in de huid van iemand anders kunt kruipen. En natuurlijk onze favoriete celebs laten hun fantasie op volle gang en bedenken de craziest outfits.


Geschreven: 21:51, 2/11/2009
Reacties (1) | Reageer | Link

Leona Lewis weigert te zoenen met Chace Crawford!

Is that girl serious? Je hebt een kans om te zoenen met Chase Crawford! CHASE CRAWFORD!!! Daar zeg je toch geen nee tegen! Nou, Leona Lewis blijkbaar wel. Chace speelt namelijk in Leona’s nieuwe video ‘I Will Be” en de twee sterren moesten gaan zoenen. Maar zij vond Chace “too pretty” en dat het niet eerlijk zou zijn tegenover haar vriend.

 


Geschreven: 22:20, 30/10/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

Christina Princess gespot op TMF clubcam!

Soms lijkt ze van de aardbodem verdwenen te zijn. En net toen je vrij adem kan halen, komt the attention loving party girl weer terug.  Waar ze heeft uitgehangen all die tijd, is de grootste mysterie rondom Christina Princess. Onlangs werd ze weer gespot in een club, dansend en totally wasted, net toen TMF was daar aan het filmen.


Geschreven: 22:15, 30/10/2009
Reacties (1) | Reageer | Link

The Cover!

Lady Gaga met roze pruik op de cover van de Canadese Flair magazine.

Stukje interview uit het tijdschrift:

Training for the MONSTER BALL:
"I’ve been training for two hours a day to get ready for this. I sing on the treadmill! I do cardio and weights on top of my rehearsals. I want to get my whole body in prime condition so I can carry the show."

On what the world of la mode did for her:
"Fashion saved my life. It was complete liberation…it made me feel powerful, ambitious and much more resilient."

On her version of beauty:
"We all need an image that screams, ‘I’m an individual!’ I think Jennifer Aniston is beautiful—she’s gorgeous—but I prefer to look interesting rather than pretty.”


[Image courtesy of Flare.]

 


Geschreven: 21:51, 30/10/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

Lindsay's nieuwe MAN?

Iemand speelt weer aan de andere kant.  Volgens Amerikaans tijdschrift The Sun, is Lindsay Lohan weer terug bij mannen. LiLo werd gespot toen ze verliet Chateau Marmont hotel met een hot model Petey Wright.  Of de twee daadwerkelijk aan het daten zijn is nog de vraag. Good for Samantha Ronson. Dan is ze eindelijk af van al dat drama.

 


Geschreven: 21:06, 30/10/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

Britney's teaser

Over jong en sexy gesproken. Britney Spears heeft een 5 seconden durende preview video voor haar nieuwe video “3” gepost op haar Twitter.

Geniet er van!

 


Geschreven: 20:44, 30/10/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

We’re bAAAAck!!!

Wij zijn eindelijk terug van weggeweest! Sorry, jongens dat het zo lang heeft geduurd sinds mijn laatste post. I promise it won’t happen againJJ

Geniet van de juicy verhalen van de jonge en sexy sterren van dit moment!

 


Geschreven: 20:22, 30/10/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

Christina Princess loves haar zonnebrillen!


Geschreven: 20:28, 8/05/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

Nicky Hilton new pics!

nicky_hilton_005_wenn5291208

nicky_hilton_011_wenn5291214


Geschreven: 20:17, 8/05/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

Paris Hilton aangeklaagd!

Paris Hilton is aangeklaagd voor 8miljoen dollars, omdat ze geen promotie wilde doen voor haar film Pledge This uit 2006, die ze ook zelf had geproduceerd. Gisteren,tijdens  voorbereiding voor  het verhoor moest ze een paar vragen beantwoorden, waarmee nogmaals werd bewezen hoe dom ze kan zijn.

 

Over bijhouden van haar agenda:

"I just press my name and Google it and see."

Over of ze werd gebeld door de producers:
"With my phone I never know, because I lose it all the time. I probably get a new cellphone, like, every two weeks." When shown a copy of her cell phone bill, she replied: "I've never seen a phone bill of mine in my life."

Over het promoten van de film:
"Any chance I got, any red carpet, any press, if I was doing something for another product...I would just bring it up, 'Oh, my new sorority film, it's going to be sexy, it's going to be really hot girls.' Like, I really, you know, did my best."

Over het produceren:
"I'm not sure what a producer does, but - I don't know, help get cool people in the cast?"

 

 


Geschreven: 20:15, 8/05/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

Kim Kardashian: " I have cellulite, so what?"

lifeandstyle

Kim Kardashian probeert iedereen te overtuigen dat ze houdt van haar lichaam en het maakt haar niet uit wat andere van haar denken. In het Amerikaanse tijdschrift Life&Style kun je unretouched foto’s van Kim te bekijken.

 Hier is een stukje interview uit het tijdschrift:

Q: Why does everyone attack your size?
A: I really don’t know. [...] People attack my true size, but the reality is that I look bigger on TV.

Q: People don’t believe you’re a size 2. Why not?
A: I don’t think people get how petite I am because I’m so curvy. I’m small and curvy.

Q: What are your actual measurements?
A: I’m 35-26-40. My dress size is a 4 or 2/4. I wear a size 4 skirt and size 27 jeans.

Q: What have you done to treat your cellulite?
A: I had VelaShape. [...] I only did it once and didn’t see the effect. I don’t think that stuff works.

Q: Just for the record, is your butt real?
A: My butt is real. But I’m the biggest fan of Spanx.

Q: How does it feel when everyone comments on your body?
A: It’s weird. There’s more to me than this. But I’m happy to have the discussion, because I work out and I still have curves.
I’m happy to represent for the curvy women.

 

 

 


Geschreven: 16:50, 5/05/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

Het nieuwe make up trend van 2009! Black lipstick!

Op de catwalk is het al een trend. En zwarte lipstick wordt steeds  populairder bij de celebrities.


Geschreven: 16:09, 5/05/2009
Reacties (1) | Reageer | Link

Christina Princess en boyfriend maken ruzie!

FotografieBas , visagie Jeannette.

Christina Princess en haar boyfriend, Calvin Klein underwear model, waren tijdens een avondje stappen in Amsterdamse club Jimmy Woo, constant met elkaar aan het bekvechten. De twee zijn sinds afgelopen maand een item, en kunnen elkaar nu al niet uitstaan. Volgens een ooggetuige liep Christina de hele avond met iemand te sms’en, en gedroeg zich als een verwend nest.

 


Geschreven: 16:03, 5/05/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

Lady GaGa is ingestort!

 

Sinds afgelopen maanden is Lady Gaga constant aan het werken. Omdat ze zo vermoeid is, krijgt Lady Gaga, een mandje van haar platenmaatschappij. In augustus zullen al haar optredens afgelast worden. De druk op haar is zo groot, dat tijdens een concert in Atlanta stortte ze bijna in op het podium.


Geschreven: 15:52, 5/05/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

The Princess is losgeslagen!

Rustige tijden zijn voorbij! Christina Princess is terug! Laatste tijd was rustig rond onze favoriete feestbeest. Ze had zich teruggetrokken van alle media aandacht en was niet meer op feesten te bekennen. Maar langer dan 3 maanden kon The Princess blijkbaar niet uithouden, en is nu weer het nachtleven in gedoken. Gisteren werd ze dronken en stoned een Amsterdamse koffieshop uitgegooid. Wat zou haar volgende actie zijn? Hmmm….


Geschreven: 16:11, 5/03/2009
Reacties (2) | Reageer | Link

Paris en haar roze Bentley

 Paris Hilton een is trotste eigenaresse van een Bentley geworden. De Superluxe auto werd special made, voor de it-girl, helemaal in roze kleur. Onlangs heeft Paris een dimanten dashboard voor haar baby bestelt, voor maar liefst 280,000 dollar.

0304_paris_hilton_bentley_00.jpg

 


Geschreven: 16:02, 5/03/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

Saidoff’s en hun eeuwige problemen

Het schijnt dat Christina Princess en haar broer Emin Pariz hebben weer ruzie. Dit keer over de auteurs rechten van hun eerste single. Christina Princess vindt dat Emin geen recht kan ontlenen aan de song “Don call me a bitch”, omdat zij zelf die zou hebben geschreven. Volgens Emin Pariz is dit een grote onzin. “Ik snap niet hoe kan ze zo iets beweren. Wij hebben de tekst een tijdje geleden samen bedacht. En dat ze mij nu zoiets flikkert, slaat echt nergens op”.


Geschreven: 15:35, 5/03/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

Lindsay Lohan's interptretatie van Madonna


Geschreven: 15:14, 5/03/2009
Reacties (0) | Reageer | Link

<- Vorige Pagina | Volgende Pagina ->