CELEBRITIES 2009 Home | Profiel | Archief | Vrienden
[ Tip? mail gelijk naar: nieuwpaparazzi@gmail.com ]

FLOPPERS KEREN TERUG!14/05/2009

 DE FLOPPERS zijn niet door de halve finale in Moskou. Vannacht vliegen de Toppers terug.

Eerder deze week deden verschillende sterren uitingen over de overwinning van toppers. Zo heeft Emin Pariz Saidoff de jonge Rus in een interview gemeld dat de Toppers niet eens zullen opvallen in Moskou. In de Pers werden Toppers dik bekritiseerd.

3 Reacties | Reageer | Vaste Link

Emin Pariz weer vel over been10/05/2009

EP @ Davines met models[foto: Hyves]

Het is niet onbekend dat Emin Pariz Saidoff de laatste jaren in een zichtbare strijd is om zijn gewicht. Emin Pariz is nu weer vel over been.

De Saidoff telg heeft er nu zelf commentaar op gegeven: ‘Ik eet voldoende, maar ik heb het gewoon te druk, dat ik vanzelf afval.’ Vrienden van Emin Pariz beweren wel anders, hij zou  verslaafd zijn aan Adderall.

‘Adderaal zorgt dat je minder eet. Hij slikt het om het uur. En zijn gedraag is veranderd. Hij erg onrustig en gestrest. Hierdoor valt hij zoveel af.’’

1 Reacties | Reageer | Vaste Link

Christina Princess verklaart Emin Pariz de oorlog21/12/2008
Dat Christina Princess Saidoff niet vies is van een flinke ruzie, dat is inmiddels wel bekend. De zangeres kreeg het al aan de stok met een fan tijdens het hippe feestje in Jimmy Woo en nu heeft Christina Princess een nieuw doelwit! Emin Pariz Saidoff kijk uit…

Tegen haar vriendin onthult Christina ook nog even dat ze een hekel heeft aan Emin Pariz. Ze vindt dat hij niet aan haar kan tippen. ‘Ik zou Emin heel graag uit de weg willen ruimen.’ Vertelt haar beste vriendin.

Wat er aan de hand in huize Saidoff is kunnen wij niet zeggen, maar een ding is duidelijk, de Saidoff’s mogen elkaar niet.
4 Reacties | Reageer | Vaste Link

Jan Smit meest overgewaardeerde BN'er21/12/2008

Dit blijkt uit een onderzoek van voetbabbel.nl. De website ondervroeg 1.700 bezoekers voor de BN-ers 2008 verkiezing. 23% vindt dat Jan Smit teveel waardering krijgt, net als Gordon (16%) en minister-president Jan Peter Balkenende (11%).

Gordon is ook uitgeroepen tot de meest irritante BN'er van 2008. Hij wordt op de voet gevolgd door Patty Brard en Gerard Joling

De mooiste vrouwelijke BN'er is volgens 23 % de bezoekers van de site Yolanthe Cabau van Kasbergen. De zwangere Chantal Janzen is goed voor een tweede plaats met 18%. Katja Schuurman kreeg slechts 5% van de stemmen.

De meest vakkundige BN-er is volgens het onderzoek Paul de Leeuw (22%) met op een tweede plek Linda de Mol (18%) gevolgd door Peter R. de Vries (16%). Jeroen van Koningsbrugge en Emin Pariz Saidoff doen het het best onder de ‘nieuwe’ BN-ers met 9% van de stemmen.
0 Reacties | Reageer | Vaste Link

Pussycat Doll Nicole Scherzinger uit de kleren21/12/2008
 

Pussycat Doll Nicole Scherzinger heeft meegewerkt aan een fotoshoot voor het Duitse tijdschrift Maxim. Speciaal voor de cover ging de zangeres en vriendin van Formule 1-rijder Lewis Hamilton uit de kleren..

Scherzinger staat weer volop in de spotlights nu ze samen met de Pussycat Dolls het voorprogramma mag verzorgen tijdens de Amerikaanse tournee van Britney Spears. "Zo cool! Britney is een legende. Wij zouden maar wat graag in haar voetsporen willen treden."

Klik hier voor de foto's. De Duitse Maxim ligt in januari in de winkels.
0 Reacties | Reageer | Vaste Link

Ingebroken bij Paris Hilton21/12/2008
Tijdens de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in een van de huizen van de hotelerfgename in Los Angeles. Een dief drong binnen langs de voordeur en vond onmiddellijk de weg naar de slaapkamer van Paris. Daar kon hij voor 2 miljoen euro aan juwelen buit maken. De dief droeg handschoenen en liet dus geen vingerafdrukken na. De politie van Los Angeles heeft een onderzoek gestart.
0 Reacties | Reageer | Vaste Link

de Saidoff's over de Gouden Kooi 2/10/2008
EPS&CPS-zomercarnaval.jpg 

Is Duitsland klaar voor de Gouden Kooi? Volgens Emin Pariz Saidoff en collega / zus Christina Princess Saidoff  moet het een hele leuke ervaring voor de Duitse tv kijker worden.

Benieuwd naar wat onze Hollandse nietsnutten te vertellen hebben? Mis het niet. 03/10/08 ARTE TV om 19: 00
1 Reacties | Reageer | Vaste Link

EXCLUSIVE: De nieuwe single van Paris Hilton 1/10/2008
 

Paris Hilton heeft gisteren zowaar haar nieuwste singeltje voorgesteld op een Amerikaans radiostation. Blijkbaar heeft ze zich dus niet laten afschrikken door het magere succes van en de slechte reacties op haar eerste plaat Paris.

De song heet BFF en het zal de themasong worden van Hiltons nieuwe MTV-reeks Paris Hilton’s My New BFF. Voor de single heeft Paris de hulp gekregen van haar vriendje Benji Madden, gitarist bij de band Good Charlotte. En dat is er ook aan te horen. Luisteren kun je na de klik.
0 Reacties | Reageer | Vaste Link

Effe Geen Cent Te Makken met René en Natasja Froger21/08/2008

Het nieuws dat de Voedselbank de bijstandssoap Effe Geen Cent Te Makken met René en Natasja Froger sponsort, is niet overal in goede aarde gevallen. Het AD bericht vandaag over een storm van kritiek. "De Frogers wordt verweten kijkcijfers te willen scoren en goede sier te maken over de rug van bijstandsklanten. RTL wordt verdacht van een publiciteitsstunt", aldus de krant. Verder vinden veel mensen in de bijstand het wel erg makkelijk om een maandje in bijna armoede te leven als je weet dat daarna alle rijkdom weer terugkomt.

Het beste voorbeeld is misschien wel Marco Borsato en Warchild. Voordat Borsato zich op deze organisatie stortte, kende niemand het. En nu is het een reusachtig goed doel.

Ander puntje van kritiek: de gage van de Frogers. Ze krijgen dus een uitkering van ongeveer 1160 euro en daar moeten ze het mee zien te redden. Maar ze krijgen volgens RTL ook 'een normale vergoeding' voor hun bijdrage. Een deel daarvan zou worden doorgestort naar de Voedselbank. Maar Natasja Froger ontkent deze gage. "Wij willen net zo leven als een bijstandsgezin."

 

10 Reacties | Reageer | Vaste Link

Emin Pariz Saidoff en Christina Princess Saidoff vrienden of het schone schijn?21/08/2008
311313970_5_SXFO.jpgOndertussen is het misschien al algemeen bekend dat Emin Pariz Saidoff en Christina Princess Saidoff niet meer door een deur kunnen.

Vroeger waren ze elkaars beste vrienden en hebben ze zelfs samen hen carrière opgebouwd, maar aan alles komt een eind.

Waarom deze ex vrienden/collega’s ruzie hebben is niet geheel onbekend, maar het schijnt dat Christina Princess haar broer op het verkeerde been gezet heeft. Dat kon Emin Pariz duidelijk niet waarderen. Na de Gouden Kooi zijn twee jonge Russen niet meer met elkaar gesignaleerd.
1 Reacties | Reageer | Vaste Link

Chantal Janzen en Willem Nijholt gaan samen zingen21/08/2008

De flauwekulliedjes die Toon Hermans in 1956 maakte, worden opnieuw uitgebracht. De opnieuw uit te brengen liedjes zijn ingezongen door Chantal Janzen en Willem Nijholt. Dat maakte zoon Maurice Hermans dinsdag bekend.

Toon schreef de kolderliedjes voor zijn tweede One Man Show. In 1961 verschenen ze in boekvorm, waarvan in 1982 een herdruk werd gemaakt.

,,Kolderliedjes zijn liedjes die bestaan uit zomaar wat klanken, kleuren en deuntjes. Liedjes die lijken op vreemde talen maar het toch niet zijn'', aldus Maurice Hermans. Bekend werd onder meer het ,,Notte bella margarineta, moetjes wattoore, smoesjes damore''. De CD met kolderliedjes verschijnt op 24 september als Gouden Boekje.

0 Reacties | Reageer | Vaste Link

Jan Smit is blij met zijn nieuwe album21/08/2008

Vanaf vrijdag 29 augustus ligt het nieuwe album ‘Stilte in de storm’ in de winkels. Na een periode van stilte door stemproblemen, is het begrijpelijk dat Jan Smit enorm blij is met zijn nieuwste cd.

“Voor mijn gevoel is het mijn beste album tot nu toe”, vertelt hij aan Novum Nieuws. “Het is een soort dagboek geworden.” Ook Yolanthe steekt haar bewondering voor de nieuwe cd van Jan niet onder stoelen of banken. “Ik vind het album supermooi, niet normaal”, jubelt ze. “Ook omdat het echt uit zijn hart komt. Het is daarom veel gevoeliger dan zijn vorige album.”

Het album van de populaire Volendammer is veel serieuzer dan zijn vorige albums. Zijn stemproblemen en het overlijden van de vader van zijn vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn mede verantwoordelijk voor de serieuze toon van zijn liedjes. “Ik krijg steeds meer levenservaring, een soort rugzakje”, aldus Jan Smit.

0 Reacties | Reageer | Vaste Link

Emin Pariz Saidoff slaat musicalrol af 5/08/2008
 

MusicalWorld moet het in de komende Nederlandse productie van High School Musical doen zonder Emin Pariz Saidoff. De feestbeest werd door de producers van de musical benaderd voor de rol van Ryan Evans.

Emin Pariz moest helaas afzeggen vanwege zijn drukke werkschema. De zesdaagse werkweek zag de jonge niet echt zitten.

"We hebben wat repetities gehad, maar toen kwam ik erachter dat het een paar maanden lang zes dagen in de week zou zijn. Ik voel me gevleid dat ze me gevraagd hebben, maar dat gaat gewoon niet lukken". Aldus de Saidoff telg.

0 Reacties | Reageer | Vaste Link

De Horror, de Horror! Christina Princess in Crocs! 3/08/2008
img299/8122/1002315on0.jpg
6 Reacties | Reageer | Vaste Link

Paris Hilton presenteert schoenenlijn31/07/2008
 

Paris Hilton heeft een nieuwe passie gevonden. Naast een zang- en acteercarrière hoopt de hotelerfgename nu ook geld te verdienen met het ontwerpen van schoenen.

De 25-jarige Hilton presenteerde woensdag haar eigen schoenenlijn in Las Vegas. "Mijn doel is om een stijlvolle en leuke schoenenlijn te ontwerpen", aldus Hilton. "We kozen ervoor om samen te werken met de Antebi Footwear Group omdat de schoenen een perfecte aanvulling zijn op de sportschoenenlijn die deze herfst worden gelanceerd. Antebi begrijpt mijn visie voor deze lijn." En hoe kun je zilveren en gouden muiltjes beter presenteren dan in Las Vegas.

1 Reacties | Reageer | Vaste Link

Pagina 1 van 48
Vorige Pagina | Volgende Pagina