Replica Horloges

IWC: drie horloges Top Gun vlieger in beperkte serie 'boutique'

05:56, 7/03/2015 .. 0 reacties .. Link
IWC heeft net geïntroduceerd drie nieuwe piloot horloges Top Gun in beperkte serie, voorbehouden aan de exclusieve boetieks van het merk: een grote pilot eeuwigdurende kalender-horloge, een grote vlieger horloge en ten slotte, een horloge van vlieger chronograaf. Drie uurwerken met naalden en index rode, groene of blauwe met matte zwarte keramische darmen die sjablonen vervaardiging bevatten.

Deze collectie dankt haar naam aan de speciale opleiding van "Strike Fighter tactiek instructeur", bekend als "Top Gun", door de United States Navy Fighter wapens School. Degenen die met succes voltooien van deze opleiding en met hypermoderne stralen die daarbij hoort, behoren tot de elite van stuurprogramma's, meer ervaren, de snelste en moedigste wereld.

Voor deze drie speciale edities, IWC Schaffhausen ontwerpers werden geïnspireerd door de schermen van de rand van de jets, die, in de nacht, licht van verschillende kleuren: naalden en index rood voor de grote shows van vlieger kalender eeuwige Top Gun Edition shop (ref. IW502903), groen voor de grote horloge in vlieger Top Gun Edition winkel (ref. IW501903) en blauw voor het horloge in vlieger chronograaf Top Gun Edition winkel (ref. IW388003).

Uitgerust met een keramische behuizing Zwarte matte (zirkonium oxide), een achtergrond en een titanium Crown, uurwerken beloven een Replica Horloges Nederland hoge weerstand, deze worden goed verdragen door de huid (hypoallergene) en worden gekenmerkt door hun verlaagde gewicht (keramische en titanium).

Grote shows van vlieger kalender eeuwige Top Gun Edition winkel is uitgerust met naalden en rode index. Deze imposante uurwerk is gekleed in een high-tech keramische geval dat een kaliber aan eeuwigdurende kalender met de vertoning van maanstanden en datum vier cijfers weer te geven, evenals een zevendaagse power reserve huizen. De eeuwige kalender houdt rekening met alle schrikkeljaren in de Gregoriaanse kalender tot 2100.

Alle beeldschermen zijn eenvoudig aan te passen met behulp van de kroon en automatisch zijn gevorderd. Maan fasen weergave vertegenwoordigt de stadia van de satelliet van de aarde voor het noordelijk halfrond en het zuidelijk halfrond. De zwarte keramische geval herbergt een van de grootste automatische pompen van IWC, kaliber 51614 met kronkelende Pellaton. Top Gun-logo op de achterkant van het horloge en limited edition 250 exemplaren.

Grote shows van vlieger Top Gun Edition winkel combineert het uiterlijk van de instrumentatie van de jaren 1940 en de technologie van de 21ste eeuw. Het manufactory-kaliber 51111 311 componenten bevat garandeert zeven marktdagen na volledige reassembly. Dial glas, die resistent zijn tegen plotselinge drukverlaging in de cockpit is, geeft dit horloge kwaliteit "fit to fly".

Dit timepiece is uitgerust met naalden en groene index, evenals een kleine silhouet van vliegtuigen tegenwicht voor de tweede hand maken. Top Gun-logo op de achterkant van het horloge en beperkte serie vijfhonderd exemplaren.

Het horloge van vlieger chronograaf Top Gun Edition winkel is voorzien van naalden en blauwe index, antimagnetic bescherming en een glas resistent te depressurization. Dit model is uitgerust met het 89365 vervaardiging IWC kaliber, die een vermogen 68-uur heeft behouden. De wijzerplaat beschikt over de klassieke ontwerp, manier instrumentatie, inclusief de datumweergave (achterstand) verwijst naar een hoogtemeter.

De Center hand toont de getimede, terwijl de kleine naald in de machine "12 o'clock" attractiepark de minuten geeft seconden stop-tijd. De geïntegreerde flyback-functie kunt te resetten de stopwatch druk op de resetknop en direct starten een nieuwe timing. De kleine seconden om 6 uur» hand maakt een constante controle van de functies. Top Gun-logo op de achterkant van het horloge en serie beperkt tot vijfhonderd exemplaren.

Sinds 2007 is de Top Gun-editie een onderdeel van de horloges van IWC vlieger vlucht. In verrijkt vijf nieuwe modellen in 2012 is deze collectie sindsdien een aantal horloges op zichzelf binnen de familie van de IWC Horloges van piloten. Conventionele functies van traditionele vlieger horloges die is gekoppeld aan een geavanceerde technologie, high-tech materialen en modern design elementen zijn de belangrijkste kenmerken van de indrukwekkende reeks van Top Gun.

Profiel

Home
Mijn Profiel
Contact
Abonnement
Archief
Vrienden
Mijn Foto Album

Links


Categorie├źn


Recente Artikelen

IWC: drie horloges Top Gun vlieger in beperkte serie 'boutique'

Vrienden