Hoge kwaliteit Replica Horloges

Hublot oceanografische 4000 koning goud wit 48mm

02:41, 22/12/2014 .. 0 reacties .. Link
Hublot heeft gepresenteerd in samenwerking met het Oceanografisch Museum van Monaco, de oceanografische 4000 koning goud wit 48 mm. Een luxe horloge waterdichte duiken op 4.000 meter diepe, krachtige met haar 48 mm in diameter en de zomer met zijn look dat combineert het goud van de koning op witte samengestelde hars. Indrukwekkend duiken voor.

Het is dat een symbool toont. Een van de 4000. Een horloge ontwikkeld om verder duwen de grenzen van de rationele, mogelijk. Het duurde 18 maanden van onderzoek, ontwikkeling en testen tot huidige oceanografische 4000, een horloge staat duiken op een diepte van 4.000 meter.

En voor de eerste keer, de beroemde Oceanografisch Museum van Monaco - met de Instituut oceanografische Stichting Albert 1e Prince de Replica Horloges Monaco-, referenties wereldwijd erkend voor de studie, onderzoek en behoud van de oceanen, aanvaard haar sponsoring voor een horloge. Een symbool.

Echte instrument, dit horloge is ontworpen om te duwen de grenzen van het mogelijke. "Bijna alle van de kenmerken van de oceanografische 4000 zijn uitzonderlijk, zowel in hun ontwerp en in hun ontwikkeling en vervaardiging" zorgt ervoor dat het merk in de release. Om te verkrijgen zijn kwalificatie van 'duik horloge' resistent tegen record druk van de 4000 meter, het horloge heeft de voldoen aan specifieke kenmerken die zijn gedefinieerd door de internationale normen van Zwitserse uurwerken (NIHS).

Beginnen met de sluiting, getest door Hublot tank Roxer, ondergedompeld en drukkend tot gelijkwaardigheid van 5.000 meter diep. Om te garanderen van de krapte van het horloge en de extreme druk weerstaan, is de Sapphire van synthese een dikte van 6.5 mm! Het is een groter dan normaal, maar die is nog steeds relatief redelijke dikte dit niveau van weerstand. De onderkant van vak is geschroefd, voorwaarde sine qua geen te bereiken de afgrond. Het is gemaakt van titanium graad 2, uiterst duurzaam roestvrij materiaal.

De doos, met een diameter van 48 mm en een bijzonder krachtige volume, wordt koning goud, een goud 18K speciaal ontwikkeld door Hublot waaraan het is toegevoegd 5 of meer gewichtspercenten platina die deze meer intense rode kleur verleent gemaakt. Uit een oogpunt van helderheid moeten tijd en de tijd gemeten door de flens leesbaar op een afstand van 25 cm in het donker. Om te voldoen aan deze eis, zijn de wijzerplaat, de flens en de oceanografische 4000 naalden geoptimaliseerd om een groter gebied naar het gebied van de behandeling Superluminova verlichte materiaal uitstoten een witte kleur.

Het beginsel van lezing werd beveiligd dankzij de binnenshuis, tandheugel, met vlag van duiktijd unidirectionele roterende flens. In deze weergave dichter bij het wiel zetten kunt om te minimaliseren van het risico van onbedoelde Breitling Replica wijziging van de duiktijd. Het maakt ook de lezing gemakkelijker. Volgens de standaard, is het apparaat van de oceanografische 4000 uitgerust met een minuut schaal waarop vijf-minieme perioden worden duidelijk gemarkeerd.

Het horloge is uitgerust met twee geschroefd kronen (bescherming waarvan de verzegeling door de compressie van een O-zegel garandeert ' ring). De kroon van flens die het mogelijk maakt om te berekenen zijn tijd van duiken, is bij 2 H, geplaatst voor toegang en een comfortabeler gebruik. Het is mono-directionele, altijd vragen van veiligheid, geschroefd om baillonnettes en beschermd door een kroon beschermer van grote omvang, hier weer voor meer veiligheid en inschakelen eenvoudige bediening met duikuitrusting. De tweede kroon die de herbouw, de instelling in staat stelt de datum en tijd is ondertussen gepositioneerd om 4 uur te beperken van congestie.

Ten slotte heeft de oceanografische 4000 een helium ontsnappen klep. Cruciale wanneer het horloge wordt gebruikt in het geval van het duiken, het helium ventiel kunt gas dat het horloge tijdens de afdaling naar veilig ontsnappen tijdens de beklimming geinfiltreerd. Dat team de oceanografische 4000 is gemaakt van roestvrij staal, gepositioneerd om 10:00, zichtbaar in de linker brancard van het stuk.

Het horloge wordt geleverd met twee armbanden ('stad' en 'duiker') op de gesp. Omdat de Berber de meest veilige systeem in vergelijking met een gesp voor dit soort gebruik is, en ten tweede, omdat het makkelijker te behandelen met handschoenen. Opmerking dan haar gehechtheid systeem in vak bestaat uit twee kleine knoppen geintegreerd in elke kant van de doos die het mogelijk maakt om te veranderen direct armband zonder gebruik een schroevendraaier of een andere accessoire. De 'stad' riem is witte rubber. Armband, "Duiker", fusie van rubber en Nomex wit, langer dan een standaard armband, werd ontwikkeld om te worden gedragen op een combinatie van duiken tot 8 mm dik.

Profiel

Home
Mijn Profiel
Contact
Abonnement
Archief
Vrienden
Mijn Foto Album

Links


Categorie├źn


Recente Artikelen

Hublot oceanografische 4000 koning goud wit 48mm

Vrienden