Welkom op de blog voor Iris!

Mijn Links

* Home
* Mijn Profiel
* Weblog Archief
* Vrienden

Update woensdag 15 juli

 

Hallo allemaal!

 

Afgelopen zondag 12 juli was de geboortedag van Iris. René, Bianca en Lynn hadden voor deze dag bedacht dat het waardig zou zijn om met een selecte groep mensen bij elkaar te komen om Iris te gedenken.

 

Op zondagmiddag kwam iedereen thuis bij de familie bijeen om elkaar te begroeten en om een glaasje te drinken. Het was een gezellige drukke bedoeling waarbij natuurlijk de kinderen niet ontbraken. Lynn had nog voortreffelijke prinsessencakejes gebakken die gretig ontvangen werden. Omstreeks 16:30 zijn we met z’n allen in de auto gestapt en richting de begraafplaats Selwerderhof gereden. Vanaf de parkeerplaats zijn we naar het grafje van Iris gelopen. Eigenlijk is het grafje van Iris altijd prachtig versierd met mooie bloemen, knuffels, kaarsjes en gedichten, maar zondag werd hier nog het een en ander aan toegevoegd. We willen iedereen via deze weg enorm bedanken voor alle bloemen, kaarten en hartverwarmende berichten. Danniek had nog een prachtig gedicht gemaakt die ze in het bijzijn van iedereen voordroeg aan Iris. Echt een prachtig gedicht en heel knap gedaan Danniek! Helaas zat het weer niet echt mee en moest de paraplu zo af en toe hulp bieden. Na een kort samenzijn bij het grafje zijn we weer met z’n allen naar het huis van de Klaassentjes gegaan waar we nog wat nagepraat hebben. Tegen etenstijd werden er patatjes gehaald en hebben we nog samen gegeten en een borrel gedronken.

 

Het was een vreemde, onwerkelijke dag waar we met z’n allen weer geconfronteerd werden met het feit dat onze Iris niet meer bij ons is. Het blijft voor velen van ons onwerkelijk en op zo’n dag als deze (zoals zo vele) ook eigenlijk niet te bevatten. Ontelbare woorden zou je kunnen spenderen aan het uitleggen van het gevoel dat hierbij hoort. Het zullen er niet voldoende zijn.

 

Dag.

Dit kaarsje stond bij aankomst bij Iris haar grafje. Wie het hier neergezet heeft is onbekend. Mocht degene het lezen, bedankt voor dit leuke gebaar. We hebben het kaarsje maar aangestoken.

 

Lynn maakt zelf de prinsessencakejes waar we allemaal heerlijk van gesmuld hebben

Danniek draagt haar mooie gedicht voor aan Iris. Goed gedaan meid!

Lynn steekt samen met papa het "6 jaar" kaarsje aan.


Geschreven: 09:53, 15/07/2009 door Jeroen
Reacties (6) | Reageer! | Link

Lieve allemaal

Wat ontzettend fijn dat jullie van deze moeilijke dag zo'n bijzondere dag hebben gemaakt!
Lynn die cakejes van jou waren vast verrukkelijk! Op de foto zien ze er superlekker uit, jammie! En Niekie wat goed van je dat je een gedicht hebt voorgedragen, toppertje!

Iris heeft vast stiekem meegekeken vanaf een mooi wolkje...

Veel liefs Astrid


Geschreven door astrid om 22:54, 16/07/2009

Link

bijzondere dag.....

Hallo, we zijn net terug van vakantie en toch weer even de site van Iris opgezocht. Ik wist natuurlijk dat 12 juli de verjaardag was van Iris ( heb ook wel even een kaartje gestuurd) en op de dag zelf hebben ook wij erbij stilgestaan, ook samen met Jarko. En ook aan jullie gedacht zo van: hoe zouden Rene, Bianca en Lynn deze dag doorbrengen ( net als overigens alle andere dagen hoor) maar 12 juli is natuurlijk echt ook een bijzondere speciale dag! En wat ben ik dan blij om te lezen, en te zien, dat jullie niet alleen waren. Het klinkt mij inderdaad dat jullie de geboortedag van Iris op een heel waardige en mooie manier hebben ingevuld. En toch, ik krijg toch weer tranen in de ogen en een naar gevoel in mijn buik.
( en als ik dat al heb hoe is dat dan wel niet voor jullie en de rest van jullie familie...).
Jarko zei ook: het is eigenlijk feest omdat Iris jarig is maar het is geen feest want ze is er niet bij...
He opnieuw weer heel veel sterkte, er wordt aan jullie, en aan Iris, gedacht, ook door ons!
Een extra grote knuffel van Jarko ( zei hij eerder op de dag) voor jullie en veel liefs van Jarko en zijn familie.

Geschreven door Anonymous om 23:23, 18/07/2009

Link

Verjaardag

een verjaardag maar anders dan normaal
een verjaardag van tranen en pijn
een verjaardag in de hemel en niet in een zaal
waar zou je op je eigen verjaardag nou zijn?

kus en knuffel
Tineke, Amy en Inge

Geschreven door om 22:02, 19/07/2009

Link

Naamloze reactie

Bianca, Rene en Lynn,
Wat bijzonder om te zien en te lezen hoe jullie de geboortedag van Iris samen hebben door gebracht.
wat een mooie manier om aan jullie lieve meisje en zusje te denken. Onze gedachten zijn zo vaak bij jullie. we vinden het bijzonder om te lezen hoe jullie door alles heen gaan. Maar wat moet het moeilijk zijn voor jullie! heel veel sterkte.
Jeroen, Saskia, Jorian en Naomi

Geschreven door Anonymous om 23:30, 22/07/2009

Link

Verjaardag

Lieve René, Bianca en Lynn,
Wat hebben jullie op een prachtige manier Iris herdacht. En wat ziet het grafje er mooi uit. Veel bloemen en knuffels, maar wat zal het moeilijk voor jullie geweest zijn. Ik moet vaak aan jullie denken en wens jullie nogmaals heel veel sterkte toe met elkaar.

Liefs en knuffels

Geschreven door Tante Tineke om 00:18, 27/07/2009

Link

Pain

I don't know how to say how much sorry I am. Please, take my sympathy. I feel real pain in my chest. I'm with You. Still. R.I.P. Iris. Piotr

Geschreven door Piotr from Poland om 19:07, 16/08/2009

Link

<- Vorige Pagina | Volgende Pagina ->