Welkom op de blog voor Iris!

Mijn Links

* Home
* Mijn Profiel
* Weblog Archief
* Vrienden

zondag 20 december 2009

Dag allemaal!

Dat is alweer een tijdje geleden! Er is inmiddels alweer een hoop gebeurd waar we jullie toch even over willen bijpraten. Zoals jullie weten was er afgelopen 7 oktober een sponsorloop op school voor Stichting Semmy en KIKA. Inmiddels kunnen we julle de eindstand van deze sponsorloop bekend maken! Er is namelijk maar liefst 14.000 euro opgehaald, waarvan 4000 euro voor  Stichting Semmy, 4000 euro voor KIKA en 6000 euro voor de school CBS "De Hoeksteen"! De school gaat hier volgend jaar een theatervoorstelling van financiëren.  We willen jullie ook het astronomische eindbedrag van de Sponsorloop in Amsterdam niet onthouden. Hier is namelijk maar liefst in ruim 125.000 euro opgehaald!!
 
Er was helaas ook zeer slecht nieuws te betreuren in de maand november. Vrijdag 13 november is Ruben overleden. Ruben was een jongetje die samen met Iris op de peuterspeelzaal heeft gezeten. Ruben en Iris hebben elkaar vorig jaar een aantal malen ontmoet waaronder in het Ziekenhuis en de bioscoop. Ruben was al een behoorlijk tijdje ziek. Iris wist dat Ruben ook erg ziek was en was er van overtuigd dat Ruben bij haar in de hemel zou komen. Dat vond ze eerlijk gezegd wel een erg fijn idee. "Dan heb ik straks ook een vriendje" zei ze dan... Ruben is naast Iris begraven.
 
Hieronder treffen jullie een aantal foto's aan.  Een aantal foto's dateren van voor de Siberische omstandigheden en op de andere foto's kun je zien hoe de beide grafjes geheel bedekt zijn onder een verse laag sneeuw.
 
 
We willen iedereen via deze weg een fijne kerst en een  goed 2010 toewensen.
Groet, René, Bianca en Lynn,*

John van de Stichting Semmy, staat op het punt om het eindbedrag voor stichting Semmy te onthullen...

Daar staat het dan "4000 euro voor Stichting Semmy". Goed gedaan kids!

Het prachtig versierde grafje van Iris

Ruben is links van Iris begraven (op de foto het achterste grafje)

Winter op het Selwerderhof

Het grafje van Iris, totaal ondergesneeuwd. Het lantaarnjte en het kerstboompje steken vier boven het verse pak sneeuw uit.

Het is bijna niet te zien, maar je kijkt hier uit op het grafje van Iris en Ruben...


Geschreven: 17:12, 20/12/2009 door Jeroen
Reacties (2) | Reageer! | Link

Beste familie

Fijn dat Iris met de gedachte heen gegaan is dat ze straks een vriendje in de Hemel zal hebben. Verschrikkelijk dat er ouders zijn die afscheid moeten nemen van hun zoontje Ruben. Een school die zo snel achter elkaar 2 leerlingen moet verliezen zal dit ook niet in de koude kleren gaan zitten.

Iedereen heel veel strekte hiermee.

Ingrid van Linschoten.

Geschreven door Anonymous om 11:56, 28/12/2009

Link

31 mei herdenking

Hallo Bianca, Rene en Lynn,
Wij denken veel aan jullie en aan Iris, zoals jullie weten. En ook nu aan Ruben en zijn familie, ook iets verschrikkelijks! Ik heb nooit gereageerd op dit verhaal en foto,s maar wil nog even kwijt dat ik het, gezien natuurlijk de ( vreselijke) omstandigheden dan.., het fijn vindt en mooi dat Iris en Ruben naast elkaar liggen.
Jullie verhaal is er heel mooi bij en de foto,s spreken voor zich.
Morgen is de herdenking aan Iris op school, helaas kan ik er niet bij zijn ( vanwege mijn werk, en ik baal daar stevig van) maar gelukkig wel Jarko , en Jan zal ook komen. We zullen een kaarsje aansteken , vanavond al, morgen en de hele week elke avond. Jarko is bezig met zijn roze bloem ( kaartje) en zo staan we erbij stil dat het nu een jaar geleden is dat we afscheid moesten nemen van jullie lieve dochter Iris. Heel heel veel sterkte deze week ( en andere dagen) , Er zijn vele zeer goede en mooie herinneringen aan Iris , dat is een hele schrale troost maar wel goed dat deze er zijn. We denken aan jullie, liefs van Jarko en Minke, Jan Wiegman en Linda Abelsma

Geschreven door Anonymous om 14:28, 30/05/2010

Link

<- Vorige Pagina | Volgende Pagina ->