Welkom op de blog voor Iris!

Mijn Links

* Home
* Mijn Profiel
* Weblog Archief
* Vrienden

De 4 mijl van Groningen en de Run4Semmy in Amsterdam

Run4Semmy

Hallo allemaal,

Afgelopen zondag 17 oktober jl. hebben we met een groep van 314 in het T-shirt van Stichting Semmy te Amsterdam gelopen. Hier werd de hele en de halve marathon gelopen, maar ook de 8km. Deze 8km liepen wij als groep ter ere van de overleden kinderen aan de gevolgen van hersenstamkanker en voor geldinzameling tbv Stichting Semmy. De run wordt dan ook betiteld alszijde "de Run4Semmy", die dus nog weer langer is als de 4mijl (6,4km) van Groningen. De 314 mensen hebben zich laten sponsoren door vele vrienden, familie en bekenden. Wij gingen vanuit Groningen 's morgens met een groep van 9 mensen heel vroeg richting Amsterdam. Bianca, René, Lynn, Freddy, Stijn en Danniek als deelnemers en opa Wim en oma Ina samen met Wineke als supporters. Vooraf aan de loop hadden we een bijeenkomst in het VU ziekenhuis te Amsterdam met alle betrokkenen van Stichting Semmy. Ouders, familie, vrienden en onderzoeksteam waren allen hierbij aanwezig. De ambassadeurs professor Kaspers en Wendy van Dijk waren ook weer van de partij. De dames uit Reitdiep kwamen met z'n zessen ook helemaal uit Groningen om een cheque uit te delen aan Stichting Semmy. Caroline, Georgette, Martha, Suzan, Anna en Naual waren gekleed in het roze, Iris haar favoriete kleur, en ze hadden ook een Irisbloem opgespeld. Dit raakte ons enorm! Fantastisch wat deze meiden hebben bewerkstelligd, want ze kwamen met een cheque van € 22.500,-. Dit was de (voorlopige) opbrengst van al hun activiteiten tijdens de aanloop naar de 4 mijl toe. Het eindbedrag zullen we jullie tzt nog berichten. Wat een toppers deze dames!! Kijk nog maar eens op hun site; 

  http://www.groningen4semmy.nl/home

Helaas was zaterdag 16 oktober voor ons ook een zwarte dag, want de school van Lynn en Iris brandde volledig af. Van Iris haar gedenkhart is niets meer over. School heeft al wel te kennen gegeven dat er in de nieuw te bouwen school opnieuw een gedenkhart ter herinnering aan Iris zal komen.

4 mijl

Op10 oktober 2010 hebben we met een groep van 65 mensen in het blauwe Stichting Semmy T-shirt de 4 mijl van Groningen gelopen. Deze mensen hebben zich laten sponsoren tijdens de 4mijl en een geldbedrag van € 2000,- (tussenstand t/m 8 nov.) bij elkaar gelopen. Fantastisch! Wordt vervolgd. Hieronder nog wat leuke foto's van zowel de 4 mijl als de Run4semmy;

 Nog even jullie aandacht voor het volgende;

Stem op Stichting Semmy bij het 3M fonds

Wat is het 3M Fonds?

Binnen het wereldwijde ‘Community Giving Program’ van 3M heeft elke dochtermaatschappij een eigen programma dat aansluit op de lokale cultuur, gemeenschap en omgeving. 3M Nederland heeft in 2008 het 3M Fonds opgericht. Daarmee ondersteunen wij goede doelen en niet-commerciële organisaties. Het fonds bestaat uit de Grote Gift, Helpende Hand en Kennis Kamer.

De Grote Gift is een jaarlijkse donatie van € 50.000 aan een Goed Doel in Nederland.
De Helpende Hand bestaat uit vrijwilligerswerk door 3M-medewerkers onder werktijd. 3M heeft wereldwijd een actief beleid voor het ondersteunen van projecten op sociaal, educatief en milieugebied.
Met de Kennis Kamer willen wij goede doelenorganisaties die genomineerd zijn voor de Grote Gift, helpen door actief kennis en vaardigheden met hen te delen en beschikbaar te stellen.

Stem op Stichting Semmy!!!  Ga naar; 

http://solutions.3mnederland.nl/wps/portal/3M/nl_NL/Kijk3M/home/fonds/grotegift/genomineerden/stemmen/?NominationId=70

Groetjes,

René, Bianca en Lynn

 Tijdens de 4 mijl: Bijna niet te filmen, zo snel!

 

De toppers bij elkaar, vlnr Lynn, Georgette, Anna, Wendy van Dijk, René, Caroline, Bianca, Martha ,Suzan en Naual met de cheque van € 22.500,-  FANTASTISCH!! HEEL GOED MEIDEN!!

Uitgeput na de Run4Semmy even lekker zitten en de medailles bewonderen


Geschreven: 11:04, 18/10/2010 door Jeroen
Reacties (2) | Reageer! | Link

geweldige prestatie

hoi!

We vinden het ook geweldig wat de dames uit het reitdiep hebben gedaan. Wat ontzettend veel geld!!
Dames, bedankt!!
Jullie hebben ook een topprestatie neergezet na toch zo'n emotioneel samenzijn en de gebeurtenissen van school de semmyrun uitlopen. De medaille is dik verdient. We zijn trots op jullie.

Liefs Jeroen en Esther

Geschreven door Anonymous om 18:55, 18/10/2010

Link

goed zeg!

Hey René, Bianca en Lynn,

Respect voor jullie verrichtingen bij de 4 Mijl en de Run4Semmy! En wat zullen jullie en vooral de stichting Semmy blij zijn met het bedrag wat de dames van het Reitdiep bij elkaar hebben gelopen. Echt geweldig! Fijn dat deze dames het initiatief hebben genomen zo'n actie op touw te zetten en dan ook nog eens zeer succesvol!

Groetjes,
Martijn en Sylvia

Geschreven door Anonymous om 21:49, 18/10/2010

Link

<- Vorige Pagina | Volgende Pagina ->