laserpen

Online bestellen van je 100mw groene laserlampje doe bij laserkorting.nl! Wanneer je een groene laser 100mw wilt kun je kiezen uit verschillende varianten. Deze laserpen zijn ideaal voor aanwijsdoeleinden. Bijvoorbeeld tijdens een presentatie of een vergadering. Ook kunt u een 100mw laserpen gebruiken om mee te spelen, bijvoorbeeld wanneer u een kat heeft of iets dergelijks.

100mW groene laserpointer

Dit basismodel Emax laserpen geeft een felle groene laserstraal. Door de drukknop ingedrukt te houden, blijft de laser pointer schijnen. De lasermodule van Emax Lasers zit in een duurzame en stevige behuizing. Hierdoor is dit model laserpen zeer breed inzetbaar. Deze laserpen werkt op gangbare AAA penlite batterijen, waardoor de batterijen makkelijk zijn te vervangen. Deze laserpen is gefabriceerd volgens hoge standaarden van Emax lasers. De behuizing is gemaakt van messing en de lasermodule heeft een verwachte levensduur van 8000 branduren.

Groene laserpennen
Binnen deze categorie vindt u laserpennen met een groene laserstraal. De golflengte van de laserstraal betreft 532 nm. Het menselijk oog is gevoeliger voor de kleur groen dan voor de overige kleuren, dit betekent dat een groene laserpen als feller wordt ervaren van een laserpen van een andere kleur bij hetzelfde vermogen. Indien u dus opzoek bent naar een laserpen met een felle laserstraal, dan kunt u het beste voor een groene laserpen kiezen Onze laserpennen zijn van het merk Lasers, wat staat voor hoge kwaliteit, altijd 6 maanden garantie en veel keus.

groene laserpointer 3000mW

Noot:
1. omdat we zijn laserpen krachtige aanwijzer, dus absoluut niet toegestaan om een laserstraal de ogen van mensen en dieren tegen blootstelling! Zal leiden tot blindheid of zelfs ernstig verlies van het gezichtsvermogen.
2. continue laserlicht beveelt geen tijd meer dan 1 minuut, niet door de laser als gevolg van oververhitting en invloed op de levensduur!
3. verwijder de batterijen wanneer niet in gebruik, een kind is niet makkelijk te krijgen in de plaats!
4. als je lagere laserstraal intensiteit serieuze noot om de batterijen te vervangen of op te laden.
Beloofd door verkoper:
Professionele diensten. Is toegewijd om u de best mogelijke shopping ervaring. Wanneer u koopt van( yi feng internationale handel), u kunt er zeker van zijn dat we zijn hier om te zorgen voor al uw vragen en zorgen. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren via. Binnen 24 uur, gegarandeerd om u een bevredigend antwoord. 
Professioneel product.
Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verkopen van laser pointer van grote ondernemingen. Wij bieden veel van de krachtige 5000mW groene laser pointer. Betrouwbare kwaliteit, goede service.
Wij zullen u de beste product, de laagste prijs, loyale samenwerking met u!
Blij met uw komst!

5000mW groene laserpen

< Vorige Pagina 3 van 10 Volgende Pagina >
Over Mij
Links
Categorieƫn
Nieuwe Artikelen
Vrienden