The World Of Martial Arts: Vechtsport Informatie

VECHTSPORT
INFORMATIE
Alles Over Vechtsport

Ying Yang Logo

Informatie over deze VechtSporten : ------------------------------------------- Aikido, Boksen, BJJ, Capoeira, Eskrima, Hapkido, Jeet Kune Do, Judo, Karate, Kendo, Kickboksen, Knife- Fighting, K-1, Muay Thai, Naginata, Ninjutsu, Nunchakudo, Shaolin Kung Fu, Systema, Taekwondo, Wing Chun, Wushu

Menu
Media
Informatie
Fight Shops

Samurai Zwaarden
Vechtsport Artikelen  
Vechtsport Links
Vechtsport.opzijnbest.nl

Meer Links
E-bogu.com

Meest Recent
Kalender Archief
«  Juni 2017  »
MaaDinWoeDonVriZatZon
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

E-Mail

Persberichten, Vragen of
Tips kunt U mailen Naar :
 • info@vechtkunsten.info
 •             
  DirectMovie.nl

  MovieMile.com

  HOME
  Pagina 1 van 155
  Vorige Pagina | Volgende Pagina

  26/07/2012 - Welcome in The World Of Martial Arts !

  The World Of Martial Arts: - Je kunt hier informatie vinden over allerlei Vechtsporten en Vechtkunsten. - Ideaal als je nog niet weet welke Vechtsport jezelf het liefst wilt doen -  of als je gewoon wat meer te weten wilt komen over jouw favoriete Martial Art. 
   
  Tevens zijn er strakke filmpjes te bekijken - data van leuke Martial Arts evenementen - en natuurlijk interessant nieuws. - Ook kan je jouw mening delen met anderen, door
  een reactie achter te laten. Enjoy, The World Of Martial Arts!
   


   NEWS   Ron Smoorenburg's vechtfilm carrière   

  Ron SmoorenburgIn 1998 vocht de Nederlandse Ron Smoorenburg tegen Jackie Chan op het dak van het Nedlloyd-gebouw Rotterdam in de film Who am I? Na het geven van een videoband aan iemand van Jackie’s stuntteam met daarop zijn record hoogste trap bij de postcodeloterij record show en zijn zelfgemaakte filmgevechten, wilde Jackie Chan hem direct zien voor een live auditie op de set. Ron deed dit zo goed dat Jackie besloot hem te transformeren van figurant tot vechtfilmacteur voor het finalegevecht in de film.
  lees verder...

   THE SELF DEFENCE SYSTEM                               

  Self Defence System The Self Defence System © is de nieuwe vechtsport discipline van Nederland en wordt onder- wezen door twee bekwame vechtsport beoefenaars genaamd: Joël Heijmans en Christian van Beek. Deze nieuwe jonge vechtsport discipline is ontstaan uit de ervaringen en trainingen van diverse vechtsporten die beiden beoefenen en beoefend hebben. Je kunt deze nieuwe vechtsport discipline het beste zien als een mix martial art. Waardoor de cursist breder opgeleid wordt en zichzelf in elke denkbare situatie kan verdedigen.
  lees verder...

   SYSTEMA                                                            

  Systema Stichter Systema is een eeuwenoude Russische vechtkunst. Er is ook een reden waarom de Russische Martial Art Systema heet. Het is een complete set van concepten en trainingscomponenten die voor een verbetering van het leven zorgen. Door systema te beoefenen op een school én door het educatief materiaal, leer je deze fascinerende stijl kennen en zie je zelf waarom over de Russische Systema is gezegd dat het een nieuwe pagina opent in de wereld van de martial arts.
  lees verder...

   K-1                                                                      

  K1 Vechters Schilt en Banner K-1 is een vechtcompetitie waarin de technieken van onder andere het karate, thaiboksen, taekwondo, kung- fu, kickboksen, kempo en het traditionele boksen gecombi- neerd worden. De "K" geeft dan ook de verzameling van Kickboxing, Karate, Kempo en Kung-Fu weer en de "1" komt van de Formule-1. Hierdoor onstaat er dus een competitie waarin vrijwel alle vechtsporten zich kunnen profileren en kan de K-1 winnaar als wereldkampioen vechtsport beschouwd worden.
  lees verder...

   EVENEMENTEN                                                    

  Vechtsport EvenementWil je weten wat er allemaal in de vechtsport wereld is te doen? Dan helpt deze rubriek je hiermee op weg! Hier vind je namelijk een overzicht van wat er vandaag en de rest van het jaar staat te gebeuren. Bekijk de vechtsport evenementen en seminairs die zijn gepland in de BeNeLux en Duitsland.
  Evenementen

   WEAPONS & BOXING GEAR                                

  Samurai Zwaard In samenwerking met Martial Arts Europe en de Sportartikelen Shop kan je via deze site Wapens en Boksartikelen kopen. Martial Arts Europe is gespecialiseerd in hoogwaardig Japanse en Chinese wapens. Verkrijgbaar zijn Samurai Zwaarden en accesoires voor oa. Iaido en Tameshigiri beoefenaars. De Sportartikelen Shop verkoopt veel Boksartikelen van onder meer het welbekende merk Everlast. Dit is tevens hét adres voor Karate en Judo artikelen.
  Real Weapons | Boxing Gear

   FIGHTING GAMES & MOVIES                             

  Video ThaiboksenIndien je zelf even geen zin hebt om je in te spannen maar toch wilt genieten van de  ge-weldige actie en sensatie van Martial Arts, bieden de rubrieken Fighting Games & Martial Movies zeker uitkomst. In de rubriek Fighting Games staat een selectie van vechtspellen die beschikbaar zijn voor spelconsoles. Tevens staan er links waarmee je online direct je vechtkunsten kunt testen. En wil je helemaal relaxed achter over leunen, dan kan je bij Martial Movies tientallen filmpjes van vechtkunsten bekijken! Enjoy!
  Fighting Games | Martial Movies  Vaste link


  Wannabee Ninja? | Top Games | Top DVD's | Vecht Films | Perfect Body | Powerball | Shocking Stuff | Online Poker

  MastersOfSwords

  Website teller