The World Of Martial Arts: Vechtsport Informatie

VECHTSPORT
INFORMATIE
Alles Over Vechtsport

Ying Yang Logo

Informatie over deze VechtSporten : ------------------------------------------- Aikido, Boksen, BJJ, Capoeira, Eskrima, Hapkido, Jeet Kune Do, Judo, Karate, Kendo, Kickboksen, Knife- Fighting, K-1, Muay Thai, Naginata, Ninjutsu, Nunchakudo, Shaolin Kung Fu, Systema, Taekwondo, Wing Chun, Wushu

Menu
Media
Informatie
Fight Shops

Samurai Zwaarden
Vechtsport Artikelen  
Vechtsport Links
Vechtsport.opzijnbest.nl

Meer Links
E-bogu.com

Meest Recent
Kalender Archief
«  Juni 2017  »
MaaDinWoeDonVriZatZon
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

E-Mail

Persberichten, Vragen of
Tips kunt U mailen Naar :
 • info@vechtkunsten.info
 •             
  DirectMovie.nl

  MovieMile.com

  HOME
  Artikel 3 van 155
  Vorige Pagina | Volgende Pagina

  25/11/2010 - Ron Smoorenburg's vechtfilm carrière
  < vervolg van pagina 1

  NEDERLAND

  Terug in Nederland ging zijn carrière bergafwaarts door projecten waar hij eigenlijk niet tevreden mee was omdat men in Nederland niet weet hoe vechtfilms gemaakt moeten worden. Ron vindt dat er hier teveel schakels in het productieproces zitten (van cameraman tot eindmontage) waardoor vechtscènes niet goed uit de verf komen. Zo zegt Ron dat de gevechten die hij voor o.a. Luifel en Luifel en Fighting Fish maakte, niet tot hun recht kwamen, zoals dat wel het geval was bij Jackie Chan.

  Ron Smoorenburgphotoshoot 1998

  Een vechtfilmverhaal ‘De laatste vechter’, dat Ron had geschreven en waar hij 2 jaar aan had gewerkt, werd door de producent omgezet in een voetbalfilm met vrijwel hetzelfde verhaal  (In Oranje) en dit terwijl hem hierin ook een grote rol was beloofd.
  In het programma Fightmaster van Veronica was Ron gewoon zichzelf niet meer en dit begon ook bij steeds meer mensen op te vallen. Ron miste Hong Kong en voelde zich niet meer thuis in Nederland.

  fightmasterfightmaster 2004

  THAILAND
  Door zijn Hongkongavontuur had Ron veel contacten in Azie opgebouwd. Toen kwam Peter Jan Rens op de proppen die met Ron een vechtserie voor de Thaise televisie wilde opzetten waarbij ze samen een hoofdrol zouden hebben.
  Peter Jan Rens kende Ron nog van zijn programma ‘Late Night show’ waarin hij Ron in1998 interviewde over zijn rol in Who am I met Jackie Chan.

  Om een lang verhaal kort te maken heeft de 2 jarige samenwerking met Peter Jan Rens niet de vruchten afgeworpen waar Ron zo op had gehoopt. De belangen van Peter Jan Rens lagen duidelijk heel ergens anders.

  commercialRon’s eerste tv commercial in Thailand voor M-Sport

  Nu ging Ron het initiatief overnemen van Peter Jan door zijn eigen contacten weer te beheren net zoals vroeger. Door zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen kreeg hij aanbiedingen in Thailand voor commercials en filmrollen waardoor hij in korte tijd opviel in de Thaise filmindustrie. De aanbiedingen werden steeds interessanter.

  TONY JAA
  Ook ‘Tony Jaa’ (Een wereldberoemde actieheld uit Thailand) had Ron in het oog gekregen en gaf hem een rol in het eindgevecht van  zijn nieuwste film ‘Tom Yum Goong’


  cover Tom Jum Goongcover ‘Tom Jum Goong’

  Toen hij met Ron in contact kwam was de film bijna gereed en resteerde alleen nog het eindgevecht met 60 vechters. Hij wilde dat Ron toch nog een highlight in zijn film kreeg.

  En zo werd Ron bij de laatste drie draaidagen een van de vechters in ‘Tom Yum Goong’. Op het einde van het gevecht maakte Tony Jaa een vliegende roterende draaitrap (2 keer om zijn as) vol in Ron’s gezicht. Uiteindelijk raakte Ron een tand kwijt.

  Lees verder op de volgende pagina >>

  Laat een reactie achter! :: Send to a Friend!

  Wannabee Ninja? | Top Games | Top DVD's | Vecht Films | Perfect Body | Powerball | Shocking Stuff | Online Poker

  MastersOfSwords

  Website teller