The World Of Martial Arts: Vechtsport Informatie

VECHTSPORT
INFORMATIE
Alles Over Vechtsport

Ying Yang Logo

Informatie over deze VechtSporten : ------------------------------------------- Aikido, Boksen, BJJ, Capoeira, Eskrima, Hapkido, Jeet Kune Do, Judo, Karate, Kendo, Kickboksen, Knife- Fighting, K-1, Muay Thai, Naginata, Ninjutsu, Nunchakudo, Shaolin Kung Fu, Systema, Taekwondo, Wing Chun, Wushu

Menu
Media
Informatie
Fight Shops

Samurai Zwaarden
Vechtsport Artikelen  
Vechtsport Links
Vechtsport.opzijnbest.nl

Meer Links
E-bogu.com

Meest Recent
Kalender Archief
«  Juni 2017  »
MaaDinWoeDonVriZatZon
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

E-Mail

Persberichten, Vragen of
Tips kunt U mailen Naar :
 • info@vechtkunsten.info
 •             
  DirectMovie.nl

  MovieMile.com

  HOME
  Artikel 4 van 155
  Vorige Pagina | Volgende Pagina

  25/11/2010 - Ron Smoorenburg in Hollywood

  < vervolg van pagina 2

  Ron raakte bevriend met Tony Jaa en kon in nog  2 andere projecten met hem spelen waaronder bodyguard 2 en een (Lamjai fruit) commercial voor heel Azie, waardoor men Ron’s gezicht nog meer ging herkennen in Thailand.

  Ron & Tony Jaavlnr: Tony Jaa, Ron Smoorenburg, Tony Jaa’s meester Panna Rittikrai

  HOLLYWOOD
  Toen kwam Hollywood om de hoek kijken. Er kwam een grote productie aan genaamd ‘Blackbeard’ van Hallmark films.De stuntcoordinator koos Ron naast 2 kleine rollen ook als stuntdouble voor de hoofdpersoon ‘Maynard’, waardoor hij 3 maanden lang elke dag op de set werkte naast o.a Richard Chamberlain en Stacey Keach.

  BlackbeardRichard Chamberlain- Ron before explosion on ship

  Op een draaidag gleed Ron tijdens repetities uit op een rots waardoor zijn been in een rotspunt spieste. Er zat een groot gat in zijn been en het werd direct gehecht. Een uur later moest Ron alweer met hechtingen en al van een kerktoren springen waardoor de wond steeds open sprong en niet kon genezen.

  Hierna kreeg Ron o.a. een rol in de nieuwe Streetfighter met o.a. (Michael Duncan van The Green mile) en een rol in de Hollywood film ‘Shanghai’ waar hij ook stuntdouble was van John Cusack.

  ACTION DIRECTOR

  Tijdens Ron zijn dagelijkse stunttraining gebeurde er iets ernstigs. Tijdens een saltokick landde Ron zijwaarts op zijn been waardoor zijn knie zijwaarts doorknakte. Zijn ACL was gesprongen en de stabiliteit was uit zijn knie. Bij elke stap knakte zijn been dubbel. Ron kon nooit meer de trappen net zoals vroeger en zijn carriere was gedoemd.

  En plotseling kwam een andere kans. Er zou een grote vechtfilm worden opgenomen in Bangkok Ron kreeg het aanbod om action-director te worden.

  Bangkok AdrenalineBangkok Adrenaline 2009

  Ron, al goed bekend in de Thaise filmwereld nu werd tevens
  gevraagd om een aantal goede vechters aan te trekken en met hen
  een stuntteam te vormen voor de actie-scenes.

  Ron heeft vechtscenes ontworpen die nog nooit eerder in vechtfilms zijn vertoond gebaseerd op; nieuwe ontwikkelingen uit vechtgames, nieuw bedachte vecht concepten en de ervaring uit de afgelopen 10 jaar.

  De actietrailer was dan ook de action highlight van het Bangkok Filmfestival en de film genaamd ‘Bangkok Adrenaline’ kwam in Januari 2009 in de bioscopen.

  Zo kwam er een positieve wending aan zijn ongeluk en het begin van
  een nieuwe uitdaging. Ron wordt nu veel gevraagd als action director
  ivm met zijn ervaring en zijn unieke stijl. Met zijn been gaat het weer
  beter en kan hij weer trappen (alleen een richting op).

  JEAN CLAUDE VAN DAMME

  Zijn grote droom is altijd geweest om ooit met Jean Claude van Damme in een film te spelen. Toen Ron 14 jaar was zag hij de film ‘Bloodsport’ en sindsdien is zijn leven veranderd. Jean Claude van Damme is vanaf toen altijd zijn grote voorbeeld geweest.

  Goold old daysThe good old days when I was a teenager

  Toen Jean Claude van Damme kortgeleden naar Bangkok  kwam voor de opnames van zijn nieuwe film “Full Love is Ron na een spannende casting, uit 25 personen, geselecteerd als 1 van de 3 benodigde tegenspelers/vechters.

  In de film trekt Ron Jean Claude van Damme uit zijn auto. Uiteindelijk na het gevecht en meerdere klappen geeft hij Ron zo’n harde kopstoot dat Ron met zijn hoofd tegen een muur knalt en een gat in zijn hoofd had van 4 centimeter. Er werd doorgefilmd en het bloed op de muur was ditmaal niet nep maar echt bloed.


  Blood woundThe wound in ‘Full love’ after a head butt from van Damme

  Ron moest worden gehecht worden en 5 minuten later weer de 3e take doen. Ron: ‘Ja zo gaat dat in de filmwereld’.

  Ron met Jean Claude van DammeAfter Shooting Full Love with Jean Claude van Damme

  Ron vindt van Damme een geweldig persoon om mee te werken. Eindelijk na 20 jaar kon Ron vechten tegen zijn idool die altijd zijn voorbeeld is geweest....

  Laat een reactie achter! :: Send to a Friend!

  Wannabee Ninja? | Top Games | Top DVD's | Vecht Films | Perfect Body | Powerball | Shocking Stuff | Online Poker

  MastersOfSwords

  Website teller