7/11/2008
verleiding...
13: 52...
ik zit hier...
en ik zie 2 dingen: een beschuitje en mijn pc
HONGER
maar ik mag het beschuitje nog niet
om 14:00
niet eerder, want dat mag niet van mij
en dat mag ook niet van ana
13:54...
tijd gaat langzaam als je honger hebt
30 kcal zit er in dat beschuitje
dat is niet erg veel
maar ik moet wachten
dat heb ik belooft.
13:55
NOG 5 MINUTEN! :D
maar ik wil niet eten
ik kan het niet weerstaan...
te groot is de verleiding
ik kan het uitstellen
maar niet stoppen.
13:57
ik kan de secondes aftellen
wat ben ik toch zwak dat ik aan niets anders kan denken
dat beschuitje
die 30 minuten mijn honger kan stillen
dan is het weer terug
en heb ik nog 90 minuten te wachten voor ik weer iets mag
13:58
ik heb hem in mijn handen...
ik ruik het
ik voel het
ik eet het nog niet
13:59
een droog beschuitje
niks erop
niks erbij
verleiding
tijd
eten
14:00
op...

posted by thinlover at 14:52 | in:
Link | email dit artikel | Reacties(16)
Reacties:
Help
IK heb tips nodig om af tevallen plz help!


x.talischa@live.nl
Geschreven door: Anonymous om 20:17, 6/12/2008 | Link | |
pro ana
ga maar door kind, je hersenen zijn aan je schrijfsels te oordelen toch al onherstelbaar aangetast
Geschreven door: Anonymous om 19:29, 21/12/2008 | Link | |
Naamloze reactie
Prachtig, dit is zo herkenbaar.

~Anastasia
Geschreven door: Anonymous om 20:09, 23/01/2009 | Link | |
Anan...
Lieve meid,

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Anan, een vriendin voor het leven.
Je zult me nu misschien nog haten, maar je zult van me gaan houden en me bedanken voor alles wat ik voor je ga doen, hoewel dat niet hoeft, want je gaat het allemaal zelf doen, voor jezelf! Als je voor mij gaat kiezen, of beter gezegd, voor jezelf!

Denk nu eens terug aan je leven. Wat vind je ervan? Ben je tevreden?
Of zou je graag willen dat het anders was gegaan?
Denk eens aan je vrienden, hoe gaat het daarmee?
Bedenk je of het wel echte vrienden zijn.
Als jij hen vroeg of je dik was, wat zeiden ze dan?
Zeiden ze dat het wel meeviel? Of dat je slank bent
Terwijl dat misschien in jou ogen niet zo is? Dat is ware vriendschap!
Ze geven om jou en je gevoel!
Je kunt je wereld op hen bouwen. Je lief en leed met ze delen.
Ze vinden jou mooi zoals je bent!

Nu je ouders. Hoe gaat het daarmee? Zijn ze tevreden over je,
vinden ze dat je het goed doet op school?
Misschien dat ze zeggen dat ze blij met je zijn,
dat je de ideale dochter bent. Maar denk toch eens na. Is dat zo?
Ben jij de ideale dochter? Ik zal je een geheim verklappen,dat ben je! Jij bent voor hen de ideale dochter! Zij kijken niet alleen naar je uiterlijk, het maakt hen niet uit dat je misschien een paar kilo's meer of minder weegt. Want jij bent jij! En je ouders houden van je met heel hun hart om jouw innerlijke schoonheid!
Hoe je eruit ziet, dat maakt niks uit. Zij houden van je zoals je bent.

En school, hoe zit dat? Haal je alleen maar tienen en
zit je op het gymnasium?
Niet echt misschien... Maar maak je geen zorgen. Niet iedereen kan de aller slimste zijn. Dat hoeft ook niet. Mensen bewonderen je meer als je, jezelf bent, hoe je ook bent. Wees maar trots op jezelf!

Denk je eens in: Wat zal er gebeuren als je zou afvallen?
Als je slanker dan slank zou worden, dun, mager?
Denk je dat je je dan beter gaat voelen, gelukkiger?
Ik denk het niet...
Je kijkt teveel op jezelf neer meisje. Je bent veel meer waard dan je zelf denkt. Je bent mooi. Kijk eens in de spiegel. Kijk naar je glanzende haar. Naar je heldere ogen. Je gladde handen, je ronde borsten, misschien die gekke wipneus die je eigenlijk juist grappig maakt omdat het jou hiermee weer uniek maakt... Mijn zusje Ana neemt je dat af. Je ogen worden dof, je handen worden knobbelig. Je haar wordt dof of valt zelfs uit. Je borsten worden lelijk en je neus... Nou dat grappige wipneusje, zal worden uitgemergeld. Dat wil je toch niet?

Als je dat niet wilt, lees dan verder. Kies je niet voor mij, alsjeblieft mooie lieve meid dan hoop ik zo dat je snel zal inzien dat je niet goed bezig bent, dat je jezelf pijn doet, jezelf kapot maakt en dan hoop ik van harte dat je zo snel mogelijk hulp zal krijgen. Je MOET niet voor mij kiezen, je MAG, maar ik hoop zo ontzettend dat je mijn zusje in de steek durft te laten en durft te kiezen voor mij, want ik zal je helpen om een echt mens te worden. Mijn zusje Ana is nep, ze bedriegt je, ze beloofd je dingen die niet waar zijn. Ik beloof je ook dingen, maar de dingen die ik je beloof zijn waar. Ik ben eerlijk.
Als je voor mij kiest hoef je niet alles meteen in n keer goed te doen, je mag je fouten maken, je mag in kleine stapjes weer jezelf worden, neem je tijd. Probeer mijn zusje achter je te laten en voor mij te kiezen. Ze is jou niet waard. Kies voor mij, of beter gezegd, voor JEZELF! Want dit zal jou verder helpen.

Je bent het waard, want jij bent prachtig-mooi zoals je bent!

Ja, ik weet dat je niet gewend bent aan zachte woorden met mijn zusters dieet. Maar je moet weten dat ik geloof dat schoonheid van niet alleen van buiten, maar ook zeker binnen zit. Jij mijn lieve meid bent ook mooi, van binnen n van buiten. Maar jij gelooft het zelf misschien niet, door de omstandigheden waarin je nu leeft. Je ziet het zelf nog niet, maar dat zal veranderen. Je hoeft je totaal geen zorgen te maken over je uiterlijk. Je bent mooi... en bent uniek en dat alles maakt je prachtig zoals je bent!

Goed, ik zal je vertellen wat mijn plan is, als je voor mij gaat kiezen, of beter gezegd, voor jezelf, zul je dit plan zoveel mogelijk moeten opvolgen.
We zullen rustig aan beginnen. Gewoon wat toevoegen, extra tussendoortjes, meer fruit,
Maar je mag rustig beginnen
Maar dan, we gaan steeds verder. We gaan weer ontbijten. Eerst drinkontbijt en dan als je het aandurft gaan we weer brood eten!
En later komen ook de lunch & het diner er weer bij. Ook daarmee beginnen we rustig aan, maar we gaan niet meer zo min mogelijk eten. We gaan proberen te eten tot we genoeg hebben en er weer van te leren genieten. We gaan proberen niet elk aanbod dat we krijgen op verjaardagen af te slaan. We gaan leren normaal met voeding om te gaan en af en toe te genieten van iets lekkers. Misschien krijgen mensen iets door en die zullen trots op je zijn. Misschien weten sommige mensen het zelfs al, dat je wilt vechten tegen mijn zusje, Ana, dat is fijn, dan kunnen ze je helpen, je hoeft dit niet alleen te doen. Iedereen zal je hierbij willen helpen. Niemand wil dat er zon mooie meid verloren gaat aan mijn zusje, want mijn zusje maakt je kapot. Jij bent veel meer waard!

Na een tijdje zullen de oefeningen zwaarder worden, je krijgt het steeds moeilijker. De kilo's tikken aan. Maar voel je asjeblieft niet dik. Geniet van de hoeveelheid energie die je ineens hebt. Wist je dat spierweefsel zwaarder is dan vet? Dat is toch geweldig? Als je bang bent je strakke figuurtje te verliezen. Ga dan dus lekker sporten! Maar overdrijf niet. Af en toe sporten is ok en lekker, maar doe het niet te extreem, want dan krijg je weer te maken met mijn zusje en dat is niet de bedoeling. Probeer je niet te druk te maken, mocht je iets zwaarder worden, het betekend dat je gezond gaat worden en dat levert je zoveel op. Gooi desnoods die weegschaal weg. Je hebt er niks aan, het is toch nooit goed met dat ding! Weg met die weegschaal!

Je ouders zullen huilen van vreugde, omdat ze zien dat je opbloeit. Je zult nog mooier worden dan dat je al bent, omdat je weer zult gaan stralen!


Maar het is natuurlijk niet alleen maar mooi...

Ik heb je al vertelt dat ik eerlijk ben. Ik maak dingen nooit mooier dan dat ze zijn, daarvoor moet je bij Ana zijn. Alles zal je moeten geven, echt alles! Je zult het ontzettend zwaar krijgen.
Tranen zullen over je wangen lopen, als je, je 3e broodje naar binnen werkt in de morgen, maar je weet waar je het voor doet. Je doet het om jezelf te redden. Dit is een cht doel. Dit gevecht zal je verder helpen. Jij kunt gelukkig worden als je nu vecht tegen mijn zusje, Ana, jij hebt nu de keuze om tegen haar te vechten, het zal niet makkelijk zijn, maar het zal je zo ontzettend veel opleveren. Je zult niet meer zo gauw ziek worden, het zo koud hebben, je zo depressief voelen, je zult gelukkig worden en je hoeft je niet langer te schamen voor jezelf. Jij bent mooi zoals je bent!

Ik hoop dat je durft te kiezen voor jezelf, te vechten voor jezelf, dat is het allerbelangrijkste! Als jij niet vecht voor jezelf, dan ben je niet langer van jezelf, maar ben je in de macht van Ana. Terwijl jij zoveel meer waard bent! Jij bent prachtig zoals je bent. Ik hoop dat je dat ooit zult gaan inzien. Het mooiste dat je kunt worden is jezelf.

Liefs, Anan
Geschreven door: Anonymous om 15:10, 1/02/2009 | Link | |
;]
Eej!

Ik weet precies waar je het over hebt... ik haat Ana, maar ik hou dr nog meer van... Leven zonder is geen leven, net zoals leven met. Totdat we zijn wat we willen zijn.

Heel veel succes!

http://www.heart4art.web-log.nl/
mijn weblog, bestaat wel alleen maar afbeeldingen en songteksten....
Geschreven door: Rianne. om 21:41, 16/02/2009 | Link | |
-
Wauw dat is zo herkenbaar :O
Geschreven door: Anonymous om 21:35, 24/03/2009 | Link | |
Naamloze reactie
goed zo meid; volhouden:]
ik heb 't volgehouden 10 uur lang niets te eten; maar daarna had ik zo'n vreetbui; nu schaam ik me;
morgen ga ik proberen om de 3 uur iets te eten. en dan zonder vreet bui. xoxo. Kiwi
Geschreven door: Kiwi om 19:59, 30/03/2009 | Link | |
Naamloze reactie
Ben je nog te slap om zo'n kutbeschuit te laten liggen? Sorry, maar je hele schrijfsel gaat over ETEN en dat is nou net niet de bedoeling, lijkt mij. Je eet of je eet niet. Maar jij bent daar kennelijk nog lang niet aan toe. Bespaar ons je gehuil over je gezicht wel of niet dichtgooien en doe eens wat echt nuttigs: je kamer opruimen, sporten (calorieen verbranden!!!) watever ipv van bezig zijn met VOEDSEL!!!
Geschreven door: Anonymous om 17:38, 13/04/2009 | Link | |
herkenbaar
ik vind het erg mooi wat je hebt geschreven
ik sta er nooit zo bij stil
maar het klopt gewoon !dit is zoooo herkenbaar
en dat dan elk uur, elke dag, iedere week, iedere maand door. jeetje
Geschreven door: michelle om 22:36, 5/05/2009 | Link | |
Naamloze reactie
Ja ik herken het ! Maar die voldoening achteraf... Prachtig
Geschreven door: Fee om 20:55, 14/05/2009 | Link | |
hunger
Pfoe ik krijg er honger van.
Geschreven door: Anonymous om 20:42, 17/05/2009 | Link | |
Naamloze reactie
God, laat die stomme beschuit toch liggen. Je bent jezelf gwn ana aan het maken ja, je hebt helemaal nog geen probleem! Stop er maar gwn mee
Geschreven door: Anonymous om 13:20, 3/06/2009 | Link | |
Naamloze reactie
Heb je logjes zo een beetje doorgelezen en je schrijft hartstikke mooi!
en hartstikke herkenbaar haha
succes meid!
kusjes
Geschreven door: Anonymous om 16:33, 1/07/2009 | Link | |
Naamloze reactie
http://www.youtube.com/user/MYGOALISTHIN voor thinspo:D
Geschreven door: Anonymous om 14:07, 7/08/2009 | Link | |
Naamloze reactie
kutk0p?
je moest gwn die shit naar binenproppen wat doe je moeite whauahuauhha vetzAk?
oh myn g0d aanstellerss zogenaamd te dik je ziet oming skelet alles.. ga spelen "AANDACHT TE K0RT"
debielen, echt geen leven dat je dit doet endan zo een mongolensite maken?
are you kidding mE '-_-?
freaksz,Sukkels,Bastards..
z0ek een leven ofzo WHAHHAHAAHAHAHAHHAHA
zogenaamd voor beschuit 3 jaar wachtenn ..
doelloos hoor =)
Geschreven door: Anonymous om 19:28, 28/10/2009 | Link | |
Naamloze reactie
wauw, ik besef nu pas hoeveel ik naar de klok kijk, om te kunnen eten. je hebt het gevoel zeer mooi beschreven!
Geschreven door: Anonymous om 11:12, 19/06/2011 | Link | |


Schrijf commentaar